Termini generali e condizioni

La Prosciutteria e Stanzia Bursic – Istria

Ovi uvjeti poslovanja propisuju uvjete i pravila za korisnike i odnose se na korištenje internetske stranice istarskiprsut.com koja je u vlasništvu Pršutarne i stancije Buršić, sa sjedištem u Vodnjanu, Fažanska cesta 25. Korištenjem ove internetske stranica i izvršenjem narudžbe u online trgovini na istarskiprsut.com korisnik potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja. Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/14, 110/15).

Sadržaj internetske stranice na domeni istarskiprsut.com vlasništvo je Pršutarne i stancije Buršić te se, ukoliko to nije drugačije navedeno, ne smije kopirati, objavljivati, distribuirati i sl. bez izričitog pristanka vlasnika stranica. Sadržaji objavljeni na internetskoj stranici imaju informativni karakter, Pršutarna i stancija Buršić nastoji objaviti točne informacije ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove preciznosti i potpunosti.

Korištenjem sadržaja ove internetske stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz njena korištenja te prihvaća koristiti njen sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Pršutarna i stancija Buršić isključuje svaku odgovornost za izravnu i neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa i korištenja sadržaja stranica, bilo kakvih pogrešaka u njihovom sadržaju ili nedostupnosti zbog tehničkih razloga.

Ova internetska stranica može sadržavati i informacije trećih osoba te poveznice na internetske stranice trećih strana. Pršutarna i stancija Buršić ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo kojih drugih karakteristika takvih informacija i poveznica, te ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje stranica na koje poveznica usmjerava korisnika. Internetske stranice trećih strana imaju svoje neovisne uvjete poslovanja te je obveza korisnika upoznati se s njima prilikom posjete tim stranicama.

Pršutarna i stancija Buršić u internetskoj trgovini objavljuje materijale, fotografije i tekst u dobroj namjeri, kako bi kupcu olakšala odabir prilikom kupovine. Svi opisi i karakteristike proizvoda koji se prodaju na ovoj internetskoj stranici su provjereni i odgovaraju stvarnosti no moguće je da radi tehničkih karakteristika osobnih računala kupaca dođe do manjih odstupanja u npr. intenzitetu boje i sl. za što vlasnici trgovine ne snose nikakvu odgovornost, kao što ne snose i nikakvu odgovornost za moguće nenamjerne greške u fotografijama proizvoda.

Korisnik stranice na domeni istarskiprsut.com potvrđuje da je upoznat s činjenicom da ponekad dolazi do prekida usluga jer pristup internetskim stranicama može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen, te da su to događaji izvan kontrole Pršutarne i stancije Buršić te stoga ona nije odgovorna za bilo kakav gubitak podataka do kojeg može doći za vrijeme prijenosa informacija na Internetu.

Korištenje internetske stranice istarskiprsut.com isključivo je na odgovornost korisnika. Pršutarna i stancija Buršić oslobađa se od svake odgovornosti za štetu koja je mogla nastati prilikom posjete stranici uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa, prekidom u komunikacijskoj liniji, neovlaštenim pristupom, neprikladnim ponašanjem, nemarom i slično te drugih slučajeva za koje nije odgovoran vlasnik stranice.

Pršutarna i stancija Buršić zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave ukine ili izmijeni sadržaj Općih uvjeta poslovanja, ponudu i cijene proizvoda ili sadržaj internetske stranice istarskiprsut.com. Korisnici su dužni prije svakog korištenja internetske stranice istarskiprsut.com pregledati sadržaj Općih uvjeta poslovanja. Suprotno postupanje oslobađa Pršutarnu i stanciju Buršić bilo kakve odgovornosti. Ovi Opći uvjeti poslovanja i bilo kakve njihove izmjene stupaju na snagu objavom na istarskiprsut.com.

Informacije o vlasniku internetske stranice istarskiprsut.com:

La Prosciutteria e Stanzia Bursic

Sede centrale: 52215 Dignano, Fažanska cesta 25, Croazia

MBO: 91689341 – OIB: 99658106143

Proprietario: Mikela Buršić Lisjak

Tel: +385 98 997 2999 / Mail: stancijabursic@gmail.com

Complimenti e lamentele

Sukladno članku 10., Zakona o zaštiti potrošača, Kupac može u slučaju nezadovoljstva iz bilo kojeg razloga uputiti pisani prigovor internetskoj stranici / online trgovini Pršutarne i stancije Buršić.

Prigovor možete podnijeti telefonski na broj 098 997 2999 ili elektronički na stancijabursic@gmail.com.

Kako bi Prodavatelj što brže razmotrio prigovor, Kupac bi u prigovoru trebao navesti broj narudžbe, broj računa ili svoje ime i prezime. Pršutarna i stancija Buršić će Kupcu pisanim putem i bez odgađanja potvrditi primitak prigovora, a odgovor će stići Kupcu u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije i druge obavijesti Kupci se mogu obratiti Prodavatelju na broj telefona 098 997 2999 ili elektronički na stancijabursic@gmail.com.

La piattaforma europea di risoluzione delle controversie online

Posebnom regulativom Europske unije, od 15.02.2016., diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnje moguće je riješiti putem ODR platforme koja je dostupna na internetskoj stranici http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Ova platforma omogućava Kupcu koji je naišao na problem tijekom online kupnje ili ima spor koji se odnosi na internetsko naručivanje da najprije pokuša riješiti problem bez uključivanja sudova. Kupac može brzo i jednostavno podnijeti prigovor na online kupnju unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.), na bilo kojem od 23 službena jezika EU.